Rooibos

Rooibos kennen we vooral als de thee uit Zuid-Afrika, met een zachte en milde smaak. De thee heeft een mooie heldere rode kleur en is populair vanwege alle gezonde eigenschappen. Rooibos is rijk aan antioxidanten, vitamines en mineralen, heeft een laag gehalte aan looizuur en bevat geen cafeïne.
We zeggen Rooibosthee, maar het is geen echte thee, omdat voor deze thee niet de blaadjes van de Camellia Sinensis gebruikt worden, maar de naaldjes van de rooibosstruik. 

Rooibos - die overigens niet altijd rood is - wordt vooral als thee genuttigd en is dan ook een prima dorstlesser. Door al deze goede eigenschappen is rooibos goed om te drinken bij maag- en darmproblemen en heeft het een gunstig effect op hart- en vaatziekten. Wereldwijd is er momenteel een tekort aan rooibos, waardoor de prijzen voor deze thee helaas gestegen zijn.

 

 • Apple Strudel with Pistachios
  Apple Strudel with Pistachios

  Mix van rooibos met de smaak van apfelstrudel en pistache. Heerlijke mix van rooibos met de typische fruitige smaak van apfelstrudel, minutieus verfijnd met amandelen en pistachenoten.

  € 3,45 € 1,70
 • Crème Brûlée
  Crème Brûlée

  Mix van rooibos en fruit met de smaak van karamel en vanille. Dessertsmaak op zijn best!

  € 3,35 € 1,65
 • Hot Chocolate
  Hot Chocolate

  Mix van rooibos en specerijen. In deze rooibossamenstelling worden premium kruiden en fijne cacaokernen verfijnd met een delicate chocoladesmaak. Met een flinke lepel crème een heerlijk alternatief voor de populaire klassieker!

  € 3,35 € 1,65
 • Droomvlucht - NIEUW!
  Droomvlucht - NIEUW!

  Natuurlijk gearomatiseerde blend van rooibos en kruiden. Een rustgevende thee, door de creatie van valeriaan, melisse en sinaasappel. Deze thee geeft een oase van rust met een heerlijk vleugje sinaasappel.

  € 3,40 € 1,70
© 2020 - 2023 Meneer Thee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel