Theebenodigdheden

Dat het drinken van verse thee ook onderhevig is aan trends weten we allemaal. Vroeger werd de thee gezet in een grote theepot waar de losse blaadjes goed in konden “zwemmen”. Was de thee sterk genoeg, dan hield je een theezeefje boven het kopje en schonk je de thee er doorheen zodat de blaadjes achter bleven in het zeefje.
Maar we drinken de thee niet meer zoals vroeger. We hebben meer haast en bovendien zijn er zoveel smaken bij gekomen dat we nu vaak kiezen voor onze eigen smaak in ons eigen kopje. Op deze trend sloot het voorverpakte zakje natuurlijk heel goed aan. Snel, gemakkelijk in gebruik en ieder had zijn eigen smaak. Met de opmars van losse thee ontstaat ook de vraag om - op dezelfde gemakkelijke manier als bij een voorverpakt zakje - snel en eenvoudig te kunnen genieten van de kwaliteit van losse thee.
De papieren filterzakjes voor losse thee zijn hiervoor heel erg geschikt en maken het gebruik van losse thee een stuk eenvoudiger. Er zijn verschillende maten die afgestemd zijn op het gebruik en het volume voor bijvoorbeeld een mok, glas of een pot thee.
Handig in gebruik en bovendien zal zeer fijne thee - zoals rooibos - niet in je mok of glas terecht komen. En wil je je thee duurzamer zetten gebruik dan, zoals vroeger, een theezeefje of thee-ei van Meneer Thee.

 

© 2020 - 2023 Meneer Thee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel