Meneer Thee werkt thuis

De kantoormens kan zich opmaken voor een lente thuis. Nog altijd mag de werkgever de teugels niet laten vieren.

Om de pijn te verzachten en jouw thuiswerkers een hart onder de riem te steken hebben wij het 'Meneer Thee werkt thuis' pakket. Zo houd jij jouw thuiswerkers blij, gezond en ook thuis betrokken!

Heb je medewerkers die je met een 'Meneer Thee werkt thuis' pakket wilt verrassen? Dan is dit het perfecte geschenkidee voor jouw organisatie! Wij hanteren geen minimale oplage voor het versturen van thuiswerkpakketten. Wel krijg je korting bij bestelling van meer dan 10 pakketten! 

Welke theesoorten zitten er in het thuiswerkpakket?

De keuze is aan jou, maar natuurlijk kan Meneer Thee een pakket samenstellen met zijn favorieten. Afhankelijk van het te besteden bedrag per pakket bevat het 'Meneer Thee werkt thuis' pakket 3 tot 8 soorten losse thee.

Thuiswerkpakket bestellen

Vraag ons naar de mogelijkheden, al voor 10 euro (exclusief verzendkosten) heb je een Meneer Thee werkt thuis pakket! We zorgen natuurlijk ook voor al het inpakwerk en verzending naar huisadressen. Je hoeft alleen maar een lijst met adressen aan te leveren, Meneer Thee zorgt voor de rest.

Ook een abonnement voor jouw thuiswerkers is een mogelijkheid. Wij bezorgen, zolang jouw medewerkers thuis werken, iedere maand een doos met verschillende soorten thee, afgestemd op het seizoen. Zo verrast Meneer Thee jouw medewerker keer op keer met nieuwe smaken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en advies door het contactformulier in te vullen. 

✓ Jouw aanvraag is vrijblijvend en verplicht je tot niks.
✓ Op werkdagen reageren wij binnen 24 uur.

We zien dat het positieve effect van thuiswerkpakketten een extra sneeuwbaleffect veroorzaakt op social media. Medewerkers die blij worden van de onverwachte attentie, delen trots een foto van hun thuiswerkcadeau en taggen daarin hun werkgever. Ben je klaar om je werkgeversmerk te gaan versterken?

Uit je waardering en laat weten dat je de flexibiliteit en medewerking van je personeel waardeert!

 

© 2020 - 2023 Meneer Thee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel